For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Aloe Vera kunstgrønn 26cm

kr 110,55 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Full planteprakt selv uten en grønn tommel. Denne kunstige aloe vera-grenen ble modellert på den naturlige originalen i så detalj at en forskjell mellom natur og kunst knapt kan utgjøres. Aloe, også kalt ørkenlilje, er innfødt på Kanariøyene og Afrika. Dens blader med tykt kjøtt indikerer at den regnes blant de saftige plantene. Hvert eneste blad av den kunstige aloe vera er spiss og serrated. Den grønne fargeovergangen gjør også den kunstige planten til et skikkelig friskhetsspark. Takket være den integrerte metalltråden kan håndtaket bøyes fleksibelt.

Bruken av aloe vera som plante er spesielt genial i alternative medisinske praksis, velvære salonger og kosmetiske studioer, fordi den virkelige planten har ekstraordinære helbredende krefter. For dette kan du presentere den kunstige planten på en effektiv måte i en selvdesignet biotop. En base laget av blomsterskum eller dekorativt granulat muliggjør stabil feste.

Den kunstige aloe-grenen i grønt for å feste har en størrelse på omtrent 26 centimeter, hvorved diameteren er omtrent 18 centimeter. En solid kontakt med trådkjerne gjør behandlingen enklere for deg.

Størrelse: ca 26cm
Diameter: ca. Ø18cm
Farge: grønn
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 64799
Vekt: 0,2 kg
Levering til: 29. juni **
Aloe Vera kunstgrønn 26cm
Aloe Vera kunstgrønn 26cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.