For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Aloe Vera kunstig lilla 26cm

kr 110,55 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne eksotiske skjønnheten er en aloe vera-plante, som ble gjengitt her i en kunstig versjon, som en vellykket kopi av originalen, av premiummerket VIANA. Aloe-planten, også kalt ørkenlilje, har sitt opprinnelige hjem på Kanariøyene og Afrika og regnes blant de saftige plantene. Formen og fargen ble trofast modellert på en ekte aloe. Hvert eneste blad er spiss og kraftig serrated. En interessant fargefarge i lilla nyanser gjør også den kunstige planten til en skikkelig fest for øynene. Håndtaket er fleksibelt og smidig.

Denne kunstige aloe kan derfor fantastisk plasseres i et bredt utvalg av materialer. Enten det er en liten mini-biotop i kombinasjon med andre saftige arter, eller presenteres effektivt i en vase: du vil rett og slett nyte aloeen i særlig lang tid uten å måtte bekymre deg for dens beliggenhet eller vedlikehold. Kjent som en effektiv medisinsk plante, kan den kunstige planten også være ideelt dekorert i kosmetiske studioer og medisinske fasiliteter.

Den kunstige aloe-grenen i lilla for å feste har en størrelse på ca 26 centimeter, med en diameter på ca 18 centimeter. En solid kontakt med trådkjerne gjør behandlingen enklere for deg.

Størrelse: ca 26cm
Diameter: ca. Ø18cm
Farge: grønn, lilla
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 64798
Vekt: 0,2 kg
Levering til: 29. juni **
Aloe Vera kunstig lilla 26cm
Aloe Vera kunstig lilla 26cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.