For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Birkeskiver runde naturlige 5cm 1kg til dekorasjon med bark

kr 111 *

kr 11,10 til 100 g

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Helt sikkert! Våre pene, tøffe bjørkerunder med en diameter på 5 cm gir et snev av originalitet og et elegant og rustikt utseende til alle typer dekorasjoner.

Innendørs eller utendørs, mulighetene vil være uendelige. Kornet til bjørkebarken er et offer for suksessen hver vinter i juletiden. Disse bjørkeskivene brukes som borddekorasjoner for spredning, henging eller som julepynt for å vise eller dekorere stuemøbler eller vinduskarmen til et vindu i stuen. Du finner din plass hjemme.

Ikke nøl med å få bjørkevaskemaskiner av andre dimensjoner til å feste seg på veggen, for eksempel ikke langt fra peisen eller bak vedovnen. Fjellhytteeffekt garantert!

Merk: Denne artikkelen er et naturlig produkt! Dette betyr at avhengig av ankomst kan form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter vist her være utsatt for små avvik.

Materiale : tre
Diameter : ca. Ø 5 cm
Tykkelse : ca. 1 cm
Farge : naturlig farge
Mengde : 1 kg
Art.-nr.: 67367
Vekt: 1,35 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Birkeskiver runde naturlige 5cm 1kg til dekorasjon med bark
Birkeskiver runde naturlige 5cm 1kg til dekorasjon med bark
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.