For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Bjørkeskiver ovale naturlige 10stk

kr 102 *

kr 10,20 til stykke

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Tre er fortsatt et av de vakreste dekorative materialene. Med disse ovale bjørkeskivene i sine naturlige farger kan du implementere en rekke innovative dekorasjonsideer! Siden skivene er kuttet i en vinkel og dermed har sin ovale form, ser treskivene veldig elegante og moderne ut uten ytterligere dekor. For eksempel kan du bruke treskivene som en smart base for panner og gryter når du serverer maten.

Skivene ser spesielt fine ut på kveldsgrillen hvis du serverer nylaget mat direkte på trebiten. Dette understreker den rustikke, naturlige atmosfæren og den høye kvaliteten på produktene som brukes. Du kan også brenne inn navnet på gjestene på forhånd med et loddejern.

Denne teknikken kan også brukes til å prege andre navn, ordtak eller små bilder og symboler i treet. Du kan da henge det hele opp som en veggdekorasjon og dermed dekorere et festlokale eller stuen. Men selv uten noe kan du legge brikkene på vinduskanten, skjenken eller kommoden.

De ovale bjørkeskivene i natur leveres i et nett med totalt 10 stk. Som et naturlig produkt har hver plate en litt annen størrelse. Skivene kan ha en total lengde på omtrent 20 til 30 centimeter og hver er omtrent 1,5 til 2 centimeter tykke.

Merk : Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!
Total lengde: ca. 20cm - 30cm
Bredde: ca. 9 cm - 10,5 cm
Tykkelse: ca. 1,5-2 cm
Farge: naturlig
Materiale: tre
Antall: 10 stk
Art.-nr.: 12-11822
Vekt: 2,3 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Bjørkeskiver ovale naturlige 10stk
Bjørkeskiver ovale naturlige 10stk
Bjørkeskiver ovale naturlige 10stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.