For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Bjørkeskiver ovale naturlige 4 × 8cm 1kg til dekorasjon

kr 109 *

kr 10,90 til 100 g

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Alle gjør-det-selv og naturelskere vil glede seg over disse ovale bjørkeskivene. Lag alle slags ganske naturlige dekorasjoner for en fredelig og varm atmosfære i restaurantrommet ditt ved å lage pene lysestaker for en økologisk og minneverdig duking av bordet. Barken som fremdeles er tilstede på vaskemaskinene våre gir dem en tidløs sjarm.

Hvis du har et vindu, gi vinteren et naturlig og festlig preg ved å drysse overflaten på vår kunstige snø med et par julekuler med stor diameter og plassere bjørkeskiver i forskjellige størrelser her og der. Bind en hel krans av kunstig gran fra kategorien "Julepynt" og voila, forbipasserende vil stoppe for å se på vinduet i butikken din og lykkelig krysse terskelen til butikken din.

Merk: Denne artikkelen er et naturlig produkt! Dette betyr at avhengig av ankomst kan form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter vist her være utsatt for små avvik.

Lengde : ca. 7cm - 9cm
Bredde : ca. 3 cm - 4 cm
Tykkelse : ca 1 cm
Farge : naturlig
Mengde : 1 kg
Art.-nr.: 67369
Vekt: 1,35 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Bjørkeskiver ovale naturlige 4 × 8cm 1kg til dekorasjon
Bjørkeskiver ovale naturlige 4 × 8cm 1kg til dekorasjon
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.