For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Bjørkeskiver runde naturlige 10stk

kr 102 *

kr 10,20 til stykke

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Tre er et av de vakreste dekorative materialene og er veldig populært blant både dekorasjonsfagfolk og hobbyister. Med disse runde bjørkeskivene i naturen kan du implementere mange fantastiske dekorasjonsideer hjemme, men også i profesjonell blomster! De pene treskivene ble saget profesjonelt fra en bjørkestamme og pusset forsiktig ned slik at overflaten blir fin og myk. Barkornet, som er så karakteristisk for bjørken, er et annet plusspunkt for disse dekorative gjenstandene.

Du kan for eksempel bruke rutene som en base for drikkeglass eller til gryter og panner med oppvasken din og dermed imponere dine gjester til middag. Men også som en dalbane for en lysestake eller en lykt, gjør en slik treskive et veldig verdig inntrykk og passer dermed spesielt godt til høst- og julepynt, men også i en elegant vintage-borddekorasjon for et bryllup. Små bilder og navn som du kan brenne inn i de flate sidene av rutene med et loddejern, ser også spesielt stilige ut. Dette kan for eksempel brukes til å lage individuelle gaveideer til jul! Og når vi snakker om flikking: Sammen med barna dine kan du absolutt implementere mange flotte prosjekter ved hjelp av lim, bånd og sesongmessige gjenstander som kunstige blomster, bærgrener eller kjegler!

De runde bjørkeskivene i natur leveres i en sekk med totalt 10 stk. Alle platene er omtrent 2 centimeter tykke, med en diameter som varierer mellom 12 og 17 centimeter. Siden tre som et naturlig materiale også fungerer som en rute i størrelse, er sprekker i bjørkepanelene mulig avhengig av fuktighet og lagringsforhold. Dette forringer imidlertid ikke den naturlige dekorative effekten, men understreker materialets rustikke effekt og ekthet.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke inkludert i leveringsomfanget med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Diameter : ca. Ø12cm - Ø17cm
Tykkelse : ca. 2 cm
Farge : naturlig
Materiale : tre

Antall : 10 stk

Art.-nr.: 12-01417
Vekt: 2 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Bjørkeskiver runde naturlige 10stk
Bjørkeskiver runde naturlige 10stk
Bjørkeskiver runde naturlige 10stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.