For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Bjørkeskiver rundt Ø11-13cm 12stk

kr 102 *

kr 9,27 til stykke

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Fra edel til rustikk: Med disse runde bjørkeskivene kan du lage virkelig flotte dekorasjoner. De pene treskivene ble saget profesjonelt fra en bjørkestamme og pusset forsiktig ned slik at overflaten blir fin og myk. Barkornet, som er så karakteristisk for bjørken, er et annet plusspunkt for disse dekorative gjenstandene.

Enten som hobbyist eller blomsterhandler, så mange ting kan gjøres med bjørkeskivene. Så du har muligheten til å bruke platene som attraktive underlag i borddekorasjonen. Kokepotter, glass eller dekorativt tilbehør som stearinlys ser perfekt ut på dem. Med et loddejern som verktøy kan du også trylle frem enkelte smykker ved å brenne det vakre mønsteret eller bokstaver i treet. Det er ingen grenser for kreativitet.

De runde bjørkeskivene i natur leveres i en pose med totalt 12 stk. Alle platene er omtrent 2 centimeter tykke, med en diameter som varierer mellom 11 og 13 centimeter. Siden tre som et naturlig materiale også fungerer som en rute i størrelse, er sprekker i bjørkepanelene mulig avhengig av fuktighet og lagringsforhold. Dette forringer imidlertid ikke den naturlige dekorative effekten, men understreker materialets rustikke effekt og ekthet.

Merk: Dette er et naturlig produkt! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Diameter: ca. Ø11cm - Ø13cm
Tykkelse: ca. 2 cm
Farge: naturlig
Materiale: tre
Antall: 12 stk

Art.-nr.: 12-01113-11
Vekt: 2 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Bjørkeskiver rundt Ø11-13cm 12stk
Bjørkeskiver rundt Ø11-13cm 12stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.