For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Bjørkestrimler 8cm x 11,5cm 8stk

kr 31 *

kr 3,88 til stykke

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 19 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Et elegant og moderne ekstra til din juledekorasjon: Disse ekte bjørkestripene kuttes i rektangler, bleknes forsiktig og kan brukes som en del av borddekorasjonen. Det øverste laget av den ytre barken av det naturlige produktet avskaller lett, som vanlig med en bjørkebark og gir dermed en behagelig vintage-effekt til enhver dekorasjon. Du kan for eksempel legge dem i en blomsterpotte sammen med plantene dine, plassere dem i en dekorativ bolle med furugrønnsaker og kjegler, eller bruke dem til å lage vakre vindushengere til jul.

For å gjøre dette kan du kutte rutene i henhold til en mal, dekke dem med filt og deretter henge dem på vinduet for å danne en krans med et farget dekorativt bånd. Med dette designet kan du også henge trebåndene på et juletre. Det er også veldig hyggelig at treskivene er bundet opp med en annen, tynnere stripe for å danne en pakke som allerede ser veldig elegant ut og kan plasseres på en vinduskant med et lys!

Bjørkestripene tilbys som et sett på totalt 8 og er alle omtrent 8 x 11,5 centimeter store.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Størrelse: ca. 8 cm x 11,5 cm
Farge: naturlig, hvitkalket
Materiale: bjørkebark
Antall: 8 stk

Art.-nr.: 72710
Vekt: 0,15 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Bjørkestrimler 8cm x 11,5cm 8stk
Bjørkestrimler 8cm x 11,5cm 8stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.