For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Blomst trakt sigar calla rosa 18cm - 19cm 12stk

kr 54 *

kr 4,50 til stykke

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 13 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne originale, rosa fargede tredekorasjonen kan brukes fantastisk som en blomster trakt! Det tynne treverket, som minner noe om en sigar eller en calla-blomst, kan brukes på mange måter: for eksempel i profesjonell tørr blomster, men også i forskjellige friske blomsteroppsatser! På grunn av det subtile, hvite lilla mønsteret, er trattrakten, som du får her i et sett på 12, garantert et fargerikt blikkfang.

Fest for eksempel de små traktene i midten av et blomsterbasert skumbasert arrangement, og legg deretter til en frisk kuttet blomst eller en kunstig blomst. Denne tilnærmingen er spesielt nyttig om våren, siden fargen på den valsede, tredekorasjonen passer best med den varmere årstiden. Eller ordne de små dekorative traktene i en sirkel på et dekorativt skuff eller tallerken, la det være plass i midten for en større lykt og fyll ut hull med søte blomsterhoder. Det perfekte arrangementet for et bord, rom eller utstillingsvindu!

De 12 rosa, sigarformede eller calla-formede blomstertraktene måler mellom 18 og 19 centimeter. Diameteren deres varierer mellom 2,5 og 3 centimeter.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Lengde : ca. 18cm - 19cm
Diameter : ca. Ø2,5cm - Ø3cm
Farge : rosa, lilla, hvit
Materiale : tre
Antall : 12 stk

Art.-nr.: 76917
Vekt: 0,15 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Blomst trakt sigar calla rosa 18cm - 19cm 12stk
Blomst trakt sigar calla rosa 18cm - 19cm 12stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.