Blomsterkurv, kurv for planting, naturlig blomsterdekorasjon L31cm H11,5cm

kr 89 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med denne ovale blomsterkurven i klassisk design kan du dekorere ethvert rom på kort tid! Grenene i naturlig farge, som kurven for planting for det meste består av, passer godt til hver blomsterdekorasjon og i alle årstider.

Den indre overflaten av plantekurven er allerede dekket med en praktisk plastfilm, så den dekorative kurven kan plantes direkte og vannes senere uten at vannet og pottejord rømmer når du plasserer plantemaskinen i leiligheten din eller som hagedekorasjon.

For eksempel kan du plante kurvkurven med en hageanemone, en kornblomst, en gerbera og en kakadeblomst og deretter plassere den på utsiden av stuevinduet på vinduslisten. Så du kan nyte ikke bare de fantastiske blomstene, men også de mange glade insektene som sirkler rundt de velduftende blomstene i den naturlige kurven.

For eksempel kan du også legge deilige, velduftende urter som oregano, kjørvel, merian og basilikum i den ovale plantekurven og dekorere det hele med litt dekorativt bånd for å gi det til en kjær venn som en urtepotte. - Fordi små gaver holder vennskap i live!

Kombiner kurvkurven med de andre plantepottene i serien fra vårt store kurvutvalg.

Vær oppmerksom på: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Merk: Tilbehør og pyntegjenstander som vises på produktbildene er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Utvendige mål (L × B × D): ca. 31 × 17 × 11,5 cm
Indre mål på kurvåpningen (L × B × D): ca. 29 × 15 × 11 cm
Dimensjoner stativområde (L × B): ca. 26 × 12 cm
Farge: naturlig, gjennomsiktig, grønn
Materiale: tre, metall, snor, folie
Antall: 1 stk
google_translate
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 00591
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Blomsterkurv, kurv for planting, naturlig blomsterdekorasjon L31cm H11,5cm
Blomsterkurv, kurv for planting, naturlig blomsterdekorasjon L31cm H11,5cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.