For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Deco hjerte åpen furubark høstdekorasjon gravpynt 30 × 24cm

kr 113 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Det åpne dekorative hjertet med furubark er et vakkert tegn på kjærlighet til blomsteroppsatser og som en støtte for planter. Hjertets struktur er laget av kryssfiner, men er overdådig kledd med naturlig trebark. Barken av furu er kjent for sin til tider rødlige tone - perfekt for høstdekorasjoner.

Siden det dekorative hjertet ikke har bunn, kan du for eksempel plassere det på en dekorplate i borddekorasjonen. Plasser deretter en liten plantepotte midt i barkhjerte og omgir den med tørket mose eller kvister. En liten lykt kutter også en fin figur i høstdekorasjonen med et hjerte. Alternativt kan du lage et blomsteroppsats på tørt skum i det dekorative hjertet

Hjertet med bark er også egnet som en gravpynt for minnedagene til All Saints 'Day, All Souls Day eller the Dead of the Dead. Gi en gravpute med tørkede blomster og eksotiske arter en verdig og personlig setting med barkhjerte!

Merk:
Det er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke inkludert i leveransen.

Størrelse: ca 30cm × 24cm × 6cm
Farge: Naturlig (brun-rød)
Materiale: kryssfiner, furubark
Antall: 1 stk
google_translate
Art.-nr.: 00509
Vekt: 0,54 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Deco hjerte åpen furubark høstdekorasjon gravpynt 30 × 24cm
Deco hjerte åpen furubark høstdekorasjon gravpynt 30 × 24cm
Deco hjerte åpen furubark høstdekorasjon gravpynt 30 × 24cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.