For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Deco treskive vintage borddekorasjon hvit kryssfiner Ø25cm

kr 47 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med den dekorative treskiven i hvitt vintageutseende får du en fantastisk base for borddekorasjoner med loslitt chic eller kreasjoner laget av naturlige materialer. Underlaget er laget av kryssfiner med ekte trefinér på begge sider. Den naturlige barken gir det runde dekorative brettet utseendet til et autentisk stykke fra treet. Den hvite fargen på overflaten lar kornet skinne gjennom steder, slik at treet også fremstår som et materiale i den rustikke dekorasjonen.

Bryllupsdekorasjoner, treunderlag til vasen eller arrangementet, dekorative tallerkener på landet eller treplater for håndverk - denne hvite skiven tilbyr et bredt utvalg av alternativer. Ved å bruke kryssfiner er treristen naturlig lettere enn massivt tre. Dette gjør tredekorasjonen ideell for vakre veggdekorasjoner. Fest naturlige materialer som kjegler og tørket mose, silkeblomster eller til og med bokstaver på trebunnen. Hvis du borer to hull forsiktig og trekker et dekorativt bånd eller en jutesnor gjennom dem, kan du lage en flott dekorativ henger av tre på kort tid.

Elskere av eksklusive tredekorasjoner bør definitivt ta en titt på den mindre treplaten og den flammede versjonen av dekorasjonsunderlaget her i butikken!

Merk:
Det er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene når det gjelder form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke inkludert i leveransen.

Diameter : ca. Ø25cm
Tykkelse : ca. 1 cm
Farge : hvit
Materiale : kryssfiner, tre, bark
Antall : 1 stk
google_translate
Art.-nr.: 00580
Vekt: 0,52 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Deco treskive vintage borddekorasjon hvit kryssfiner Ø25cm
Deco treskive vintage borddekorasjon hvit kryssfiner Ø25cm
Deco treskive vintage borddekorasjon hvit kryssfiner Ø25cm
Deco treskive vintage borddekorasjon hvit kryssfiner Ø25cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.