Dekorativ enebær med kjegler grønn, blå vasket 25cm 2stk

49 kr * kr 37 * Du sparer 24% (kr 12)

kr 18,50 til stykke

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Enebergrener med kjegler passer året rundt til dine floristiske arbeidsemner: De kutter en like god figur om høsten og adventspynt som når de brukes som et dekorativt element ved dåp, bryllup eller til minnedager.

På våren kan du kombinere eineren med hvite, stjerneformede tazetter. Enten som påskekrans med balllys i midten av kransen som påskeborddekorasjon eller i form av små bordoppsatser for bryllups- eller dåpsfest.

Bruk einergrenene fra VIANA til overdådige høstkranser, for eksempel ved å binde den sammen med lyng-, timian- og olivengrener på en vinkrans og deretter dekke den med sukkulenter og kjegler.

Sammen med tillandsia, hortensiaer og protea, kan kunstig einer også brukes til å lage et verdig begravelsesarrangement for minnedager som Allehelgensdag og søndag i de døde. Til slutt dekorerer du arrangementet med kongler og som et fargeklatt med oransje-gule roser for å avrunde det.

Ved juletider danner en adventskrans laget av einer, eukalyptus og grangrønn bundet i mørkegrønne toner det perfekte grunnlaget for mørke lys og en fantastisk, men samtidig enkel kransedekorasjon laget av gullstjerner og gullsorte juletrekuler.

Den kunstige einergrenen har en veldig naturlig design: stammen til den kunstige planten inneholder en fleksibel, bøybar metallkjerne. Den er laget av mørkegrønn plast og har indikert nåler. Den kunstige grenen forgrener seg i fire undergrener, hver med ulik lengde. Tre av grenene er omtrent 15 centimeter lange og den fjerde ca 11,5 centimeter. Hvert grenblad har mange grener og er omtrent 4–10 centimeter bredt. Bladene er laget av grønn plast som er lettere på tuppen. Grendelen av kvistene er indikert gulbrun. De nedre grenene er alle vasket blå. To av de større grenene er hver utstyrt med en einerkegle. Den andre store grenen har 16 grønne enebær av forskjellige størrelser.

Du vil motta den kunstige dekorative grenen med kjegler i et sett med to bundet sammen. Den totale lengden på den dekorative grenen er omtrent 25 centimeter.

Lengde: ca. 25cm
Total bredde: 13cm
Arkbredde: ca. 4 - 10 cm
Konusens størrelse: ca. Ø1,5cm
Størrelse bær: ca. 3–6mm
Farge: grønn, brun, gul, blå
Materiale: plast, metall, bast
Antall: 2 stk
Artikkelnr.: 68438
Vekt: 0,34 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Dekorativ enebær med kjegler grønn, blå vasket 25cm 2stk
Dekorativ enebær med kjegler grønn, blå vasket 25cm 2stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.