Dekorativ gren enebær med kjegler grønn-iset, blåvasket 25cm 2stk.

kr 51 *

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Iced enebergrener med kjegler er fantastisk for en vinteradvent dekorasjon!

Den dekorative eineren fra VIANA ser veldig naturlig ut: Enebærgrenen forgrener seg i fire undergrener av forskjellige lengder. Grenene er omtrent 15 centimeter og 11,5 centimeter lange. Hvert grenblad har mange andre grener og er omtrent 4–10 centimeter bredt. Disse er laget av grønn plast som smelter sammen i lysegrønn på tuppen. Grenenees kunstige tre er gulbrun. Entergrenens nedre grener er vasket blå og dekket med kunstsnø og sølvglitter for et isete utseende. En einerkegle er festet til to av de store nedre grenene. På den andre, større grenen er det 16 grønne einerbær i forskjellige størrelser. Stammen til den dekorative grenen er laget av mørkegrønn plast og har indikert nåler. Inne har den en fleksibel metallkjerne.

Bind en krans av grangrønn og eukalyptus, og arbeid i noen av de isete grenene. Du kan nå dekorere den ferdige julekransen med kunstig einer med blomster av den hvite julerose eller azalea. Hengt på døra med et nydelig silkebånd, har du nå en attraktiv dørkrans til oppkjøringen til jul. Eller du legger grankransen med enebærgrønn på en rund dekorplate og utstyrer den med fire lys og små isblå juletrekuler. - Adventskransen din med vinterlig sjarm er klar!

Den avkjølte dekorative grenen enebær med kjegler kommer til deg i et sett med 2. Grenene er bundet med et bastbånd. Den totale lengden på de kunstige grenene er omtrent 25 centimeter.

Lengde: ca. 25cm
Total bredde: 13cm
Arkbredde: ca. 4 - 10 cm
Konusens størrelse: ca. Ø1,5cm
Størrelse bær: ca. 3–6mm
Farge: grønn, brun, gul, blå, hvit, sølv
Materiale: plast, metall, raffia, kunstsnø, glitter
Antall: 2 stk
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 68441
Vekt: 0,35 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Dekorativ gren enebær med kjegler grønn-iset, blåvasket 25cm 2stk.
Dekorativ gren enebær med kjegler grønn-iset, blåvasket 25cm 2stk.
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.