Dekorativ gren Thuja Kunstig sypressgren julegrønn 81cm

kr 73 *

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den dekorative grenen av thuja ser ut som ekte i et arrangement med ekte kjegler og naturartikler. For å oppnå dette har det blitt gjort ganske mange anstrengelser med denne kunstige sypressgrenen: Fra den realistisk utformede barken til den lille knoppen på grenen til de fint utformede nålene, kan realismen til den kunstige grenen neppe toppes. Den lange dekorative grenen har en metallkjerne og står derfor som en i vasen. For å lage arrangementer og kranser kan du også koble thuja -grenen fra den.

For en mer forseggjort borddekorasjon eller en grankrans som veggdekorasjon, kan du kombinere den kunstige thuja -grenen med andre typer nålegrener for å skape en variert julepynt. Spesielt nåletre i forskjellige nyanser av grønt ser veldig edelt ut som en kunstig nålgrendekorasjon! I tillegg til kunstige grangrener, skaper de mykere nålene til den dekorative grenen av thuja også en interessant kontrast.

Merk: Tilbehør og pyntegjenstander vist på produktbildene er ikke inkludert i leveransen.

Total lengde: ca. 81 cm
Farge: grønn, brun
Materiale: plast, metall
Produktserie: Viana
Antall: 1 stk
google_translate
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 00430
Vekt: 0,41 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Dekorativ gren Thuja Kunstig sypressgren julegrønn 81cm
Dekorativ gren Thuja Kunstig sypressgren julegrønn 81cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.