For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Dekorativ treskive med barkhvit dalbane laget av kryssfiner Ø20cm

kr 31 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den dekorative treplaten med bark i hvitt er en dekorativ base for naturlige og blomsterdekorasjoner. Underlaget er laget av kryssfiner som det er limt en tynn treskive på på begge sider. Ekte trebark avrunder høykvalitets tredekorasjon. Treet er gjenkjennelig i sin struktur med knuter og korn gjennom fargen. Det lille, runde trebrettet er derfor ideelt for både rustikke dekorasjoner og shabby chic arrangementer

Birkeplanter, glassvase eller små lykter? - Hva legger du på platen din? Mindre tørre ordninger kan også limes permanent på den hvite trebunnen. For større ordninger med lykter og blomster, anbefaler vi den litt større vintage treplaten i hvitt, som du også kan finne i butikken vår.

Treplaten kutter en god figur, ikke bare som et rustikt alternativ til dekorasjonsbrettet: Bruk treplaten til håndverk! For eksempel kan naturlige materialer eller tørkede blomster festes til den, og treskiven kan deretter henges på veggen eller brukes som en dørdekorasjon.

Merk:
Det er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene når det gjelder form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Diameter : ca. Ø20cm
Tykkelse : ca. 1 cm
Farge : hvit
Materiale : kryssfiner, tre, bark
Antall : 1 stk

google_translate
Art.-nr.: 00579
Vekt: 0,33 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Dekorativ treskive med barkhvit dalbane laget av kryssfiner Ø20cm
Dekorativ treskive med barkhvit dalbane laget av kryssfiner Ø20cm
Dekorativ treskive med barkhvit dalbane laget av kryssfiner Ø20cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.