For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Dekorative skiver laget av tre ovale 9-12cm 500g

kr 89 *

kr 178,00 til kg

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med disse ovale tre dekorative platene kan du lage flotte små ting som vil pusse opp leiligheten din på kort tid! For eksempel kan fine mønstre, bilder og til og med navn bli gravert inn i treet med et loddejern. Bruk denne teknikken til å lage vakre, individuelle stedskort eller for å legge til disse selvlagde navneskiltene til gaver til jul. Du kan også merke stuen din med treskiltene eller merke krydderstativet, sausskapet og tekammeret på kjøkkenet.

De selvlagde skiltene harmonerer perfekt med kjøkkenmøbler laget av tre og med en landlig stil. Men du kan også bruke de dekorative platene som en håndverkside til en bursdagsfest for barn, og deretter male dyre ansikter og morsomme bilder på dem. Deretter kan du bore små hull i rutene til barna og trekke en jutesnor gjennom dem - så de små har et fint minne om festen også!

De ovale dekorative platene av tre er ufargede, kuttet i en vinkel og fjernet fra barken. De er i et nett som veier totalt 500 gram og er mellom omtrent 9 og 12 centimeter store. Tykkelsen på treskivene er omtrent 1 til 1,5 centimeter.

Merk:
Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Størrelse:
ca 9cm - 12cm
Tykkelse: ca. 1 cm - 1,5 cm
Farge: naturlige farger
Materiale: tre
Vekt: 500g

Art.-nr.: 79073
Vekt: 0,62 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Dekorative skiver laget av tre ovale 9-12cm 500g
Dekorative skiver laget av tre ovale 9-12cm 500g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.