For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Dekorative skiver rosa 300g

kr 177 *

kr 590,00 til kg

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 2 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med disse dekorative platene i rosa er enhver dekorasjon garantert et blikkfang! De ekte treskivene ble kuttet diagonalt, tørket og deretter lett farget. Dette betyr at du fremdeles kan se de fine fibrene i treet og den naturlige dekorasjonen ser mer autentisk ut. Du kan for eksempel legge skivene veldig løst midt på bordet og lage en fantastisk festdekorasjon.

Sammen med lyse og fargede koniske stearinlys i en lysestake, lyse rottingkuler og noen få figurer, ser det hele veldig moderne ut. Hvis du deretter legger fargerike cocktailer på bordet, harmonerer fargene med hverandre og lager en flott sommerdekorasjon. Så du kan legge trebitene på et hagebord, på sengene eller på buffetbordet for en grillkveld. Med litt håndkle kan du også bruke den til å stikke en blomsterpotte, en glassvase eller et møbel.

De rosa dekorative platene leveres i en pose på 300 gram totalt. De enkelte brikkene varierer litt i størrelse og kan være mellom 6 og 10 centimeter i størrelse.

Størrelse:
ca 6cm - 10cm
Farge: rosa
Materiale: tre
Vekt: 300g

Art.-nr.: 01036/127
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Dekorative skiver rosa 300g
Dekorative skiver rosa 300g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.