For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Euphorbia pick green 19cm 4stk

kr 118,00 *

kr 29,50 til stykke

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med sin grønne sverm er den lille Euphorbienpick en allsidig dekorativ plante som gir sommerfriskhet til dine forretningslokaler! Den kunstige planten etterligner nesten helt blyantbusken eller melkbusken, som tilhører slekten Euphorbia, også kjent som melkevekst. I motsetning til deres virkelige kolleger inneholder ikke sukkulentene i plast noe kaustisk melkesaft, som er spesielt giftig for barn. Dette gjør den lille dekorative flerårige spesielt velegnet til grønngjøring av hyppig besøkte rom, som legekontorer, lobbyer eller til og med barnehager.

Den sterke, villgrønne av melkegrenen kommer til sin rett når du kombinerer den med kar i dempede farger og klare former, som du også kan finne i vårt sortiment. Du kan oppnå en ekstraordinær kontrast, for eksempel hvis du draperer den dekorative grenen i en liten sinkpotte. Eller du kan plante den kunstige flerårige sammen med andre sukkulenter eller tillandsias i grønt eller til og med rødt i en grå treplanter. Med disse kreasjonene kan du enkelt dekorere interiøret ditt og da knapt trenger å bekymre deg for de kunstige plantene.

Du vil motta euphorbia-plukket laget helt av plast i grønt i et sett med 4. Ved hjelp av et solid håndtak kan du enkelt plassere den kunstige euphorbie i styrofoam eller plug-in. Hver gren er omtrent 19 inches lang.

Lengde : ca. 19cm
Farge : grønn
Materiale : plast
Antall : 4 stk

Art.-nr.: 87537
Vekt: 0,3 kg
Levering til: 29. juni **
Euphorbia pick green 19cm 4stk
Euphorbia pick green 19cm 4stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.