Firgrønn med kjegler, vinterdekorasjon, furugren til å henge, kjegledekor, snødekt L33cm

67 kr * kr 50 * Du sparer 25% (kr 17)

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Firgrønt med kjegler er en fantastisk vinterdekorasjon! Grangrenen du kan henge kan enkelt festes hvor som helst med sløyfen og bringer naturlighet inn i dine egne fire vegger på kort tid. Siden tappedekorasjonen er dekket med snø, kan du også bruke den til å lage fantastiske vinterdevent -dekorasjoner.

Furugrenen med kjegler er villedende ekte, med sju naturlige furuskegler og seks kunstige grener av grangrønn, kombinerer den dekorative grenen fordelene med plast og wire med naturlige høstfrukter.

Takket være ledningen kan de enkelte grangrenene og dekorative kjeglene på grenen bøyes etter ønske, og granen vil aldri miste nåler. I tillegg gjør den praktiske trådsløyfen i enden av håndtaket at grangrenen kan henges med en kjegle, som også kan brukes som borddekorasjon i mange dekorative opplegg.

Den vakre grenen av plast fra kvalitetsmerket VIANA er egnet for både innendørs og skjermede utearealer som balkonger eller terrasser. Deko -granen kan ikke tørke ut, så du har ikke noe problem med nåler som faller ned og sprer seg overalt.

Med den snødekte firgrønnen med kjegler har du alltid eviggrønn grangrønn til bordpynt, vindusdekorasjoner, butikkvindusdekorasjoner, adventsarrangementer og mer på lager.

Merk: Tilbehør og pyntegjenstander vist på produktbildene er ikke inkludert i leveransen.

Total lengde: 33 cm
Pinlengde: ca. 9 cm
Farge: grønn, brun, hvit
Materiale: naturlige kjegler, plast, metall, papir, kunstsnø
Produktserie: VIANA
Antall: 1 stk med 7 pinner
google_translate
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 00426
Vekt: 0,41 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Firgrønn med kjegler, vinterdekorasjon, furugren til å henge, kjegledekor, snødekt L33cm
Firgrønn med kjegler, vinterdekorasjon, furugren til å henge, kjegledekor, snødekt L33cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.