Firkrans 182cm grønn for utsiden og innsiden

321 kr * kr 238 * Du sparer 26% (kr 83)

kr 238,00 til stykke

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

En festlig julepynt for utvendig og innvendig: Med denne grankransen i klassisk grønn skaper du en passende atmosfære i butikken, hotellet eller restauranten din i adventstiden. Den lange kransen er laget av solid, værbestandig plast og ser veldig ut som ekte grangrønn. Fordelene er imidlertid åpenbare: de kunstige grangrenene trenger ingen nåler, ser like friske ut hvert år som de gjorde den første dagen, og kan ordnes på mange forskjellige måter. I tillegg har den lange, tynne grenen som kvistene er festet til, en kjerne laget av bøyelig tråd og kan derfor plasseres etter ønske.

Når du pynter på grankransen, kan du endelig la fantasien løpe løs: Storslåtte buer laget av sølv og gullsilkebånd, klassiske julekuler og stjerner ser like flotte ut som kjegler, dekorativ frukt og kunstige julestjerner. I tillegg kan du arbeide en lyskjede inn i grangrenene og på denne måten skape en stemningsfull dekorasjon for butikkvinduet, inngangsdøren, gjerdet eller kaminhyllen. Selvfølgelig kan kransen også plasseres på julebordet som en ekstravagant borddekorasjon eller henges på veggen i spisestuen eller kontoret ditt.

Grankransen er laget av solid plast i grønt og brunt og kan festes både innendørs og utendørs. Minus de ca. 27 cm lange endene for feste, den har en total lengde på ca. 182 cm og kan plasseres og ordnes individuelt.

Lengde: ca. 182 cm
Farge: grønn, brun
Materiale: plast, wire
Antall: 1 stk

Artikkelnr.: 16034 (16)2
Vekt: 0,7 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Firkrans 182cm grønn for utsiden og innsiden
Firkrans 182cm grønn for utsiden og innsiden
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.