Firkrans rund bundet grønn 190cm

406 kr * kr 301 * Du sparer 26% (kr 105)

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Hvis du trenger en julepynt som kan settes opp raskt og som garantert ikke kommer til nåler, så ta denne avrundede grankransen i grønt! Den lange julekransen passer også veldig godt til pynt og håndverk! For eksempel kan du feste julekuler, ekte furukegler og glitter på kransen eller feste andre dekorative gjenstander etter din smak og dermed lage en veldig individuell julepynt. For eksempel kan du henge de kunstige grangrenene over rommet eller lage en vakker dørkrans for en bryllupsfeiring.

Den runde grankransen i grønt er laget av høykvalitets plast og har en total lengde på 190 centimeter. På toppen av det har julekransen et øye i begge ender som du kan henge opp den dekorative kransen med. De mange grenene med forskjellige grønne nåler er veldig naturtro etterligninger av en Nordmann-gran. Du kan også bruke kransen som borddekorasjon og for eksempel drape den på stuebordet som en sirkel, som snegl eller på den klassiske lange veien.

Størrelse:
190cm
Farge: grønn, brun
Materiale: plast
Antall: 1 stk

Artikkelnr.: 26961
Vekt: 1,1 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Firkrans rund bundet grønn 190cm
Firkrans rund bundet grønn 190cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.