For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Fyllingsmateriale for arrangementer, dekorative fibre 1 kg

kr 126 *

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 11 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Bruk disse dekorative fibrene som fyllmateriale for arrangementer, blant annet, og gi dine floristiske arbeidsstykker et enda mer naturlig utseende med Palmyra-fibrene, som også er kjent under navnet Bassine! De tynne, tørkede fibrene som kommer fra palmefrøene på palmyrapalmen (Borassus flabellifer), også kjent som Lontar palm eller Lontaropalme, imponerer med sine fantastiske naturlige toner og deres fleksibilitet, som gjør det mulig å behandle det naturlige produktet uten noen problemer.

Siden det naturlige produktet er veldig likt Mühlenbeckia eller vinrankemateriale - bare fibrene her er litt finere - kan det også brukes på samme måte som de tørkede Mühlenbeckia-druene. Du kan bruke dekorative fibre til å lage blomstermanchetter, for eksempel, eller til å dekorere blomsterpotter og planter: Her kan jorden rundt blomsterarrangementene dine dekkes på en tiltalende måte! En planter som er tilberedt på denne måten, kan deretter enten settes opp som vindusdekorasjon hjemme eller i butikkvinduet i butikken din og gi en koselig stil der. I tillegg brukes palmefibrene også i buketter eller brukes innen minnesmerke eller begravelsesblomster: fullstendig verdig gravoppsetting med den naturlige dekorasjonen og sørg for et stilig samspill ved å kombinere de naturlige fibrene med reinsdyrmos og proteiner, som du også finne et stort utvalg i vårt sortiment.

Dekorasjonsfibrene som fyllmateriale for arrangementer blir levert til deg i en stor plastpose med en kapasitet på rundt 1 kilo.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Farge : naturlig
Materiale : palmefibre
Vekt : ca. 1 kg
Art.-nr.: 124403
Vekt: 1,3 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Fyllingsmateriale for arrangementer, dekorative fibre 1 kg
Fyllingsmateriale for arrangementer, dekorative fibre 1 kg
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.