Graner med snø, adventsdekorasjon, vinterskog L16,5cm H28cm

kr 97 *

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Disse granene med snø er en spesielt vakker adventsdekorasjon, som du kan lage en veldig liten vinterskog hjemme med! De kunstige granene er dekket med hvit snø og dekorert med noen få kunstige kjegler i forskjellige størrelser.

De tre dekorative granene er i forskjellige størrelser, har løst buede grønne grener og to tretopper hver. Granene med snø er festet ved siden av hverandre på en halv ekte trestamme med bark og resulterer dermed i en mini barskog.

Du kan sette opp granskogen praktisk talt hvor som helst du vil spre litt vinterstemning. Legg til dekorative hjort, sleder og en snømann til grantrærne med kjegler eller julenissen og små engler. - Den vakre vinterdekorasjonen skaper også en vakker ramme for fødselsfigurer!

Du kan bruke vintertrærne som borddekorasjoner eller bruke dem til å lage stemningsfulle dioramas for vinduskarmen til jul. Det er mange mulige bruksområder for grantrærne!

Hvis du ønsker å lage en stor, tett skog, hvorfor ikke kombinere flere av de kunstige trærne fra VIANA eller legge til flere grantrær i forskjellige størrelser fra vårt omfattende utvalg av grantrær for dekorasjon.

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke inkludert i leveransen.

Total høyde: ca. 28cm
Total lengde: ca. 16,5 cm
Bredden på gruppen av trær: ca. 5,5 cm
Granens høyde: ca. 18/22/26 cm
Granens diameter: ca. Ø5cm
Farge: grønn, hvit, natu
Materiale: tre, plast, dekorative kjegler
Mengde: 1 stk med 3 gran
google_translate
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 88912
Vekt: 0,43 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Graner med snø, adventsdekorasjon, vinterskog L16,5cm H28cm
Graner med snø, adventsdekorasjon, vinterskog L16,5cm H28cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.