Grangrener grønn 43 / 54cm 6stk

kr 238 *

kr 39,67 til stykke

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne buketten med grønne grangrener ser ut som den nettopp er plukket. Disse kunstige grangrenene er designet veldig naturlig og ser veldig friske ut. Gjengen med grangrener består av tre grener med en lengde på 43 centimeter og seks grener med forskjellige lengder, samt tre grener med en lengde på 54 centimeter som forgrener seg to ganger til totalt 5 undergrener.

Integrer den dekorative grangrønne i adventskransen, eller legg grangrenene hver for seg over julebordet som borddekorasjon. Du kan også legge gjengen med grangrener direkte som den er i en vase og dekorere den til jul eller integrere den i julebuketter.

De dekorative grangrenene i grønt fra VIANA kommer til deg på en praktisk måte som en pakke med 6 grener. Midjebåndet holdes sammen med en metalltråd og er bundet med en jutesnor. Grenene sorteres to ganger i gjengen. Grangrønn har en total lengde på rundt 43 eller 54 centimeter med stammen. Bredden på de kunstige grenene er omtrent 15 og 16 centimeter.

Total lengde: ca. 43 / 54cm
Bredde: ca. 15/16 cm
Farge:
grønn
Materiale: plast, metall, wire, jute
Antall: 6 stykker i en pakke
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 83930
Vekt: 0,59 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Grangrener grønn 43 / 54cm 6stk
Grangrener grønn 43 / 54cm 6stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.