For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte

Gravlys og stearinlys

Kategoribeskrivelse

Gravlys og gravlys plasseres stort sett på kristne graver for religiøse formål. Gjenværende stearinlys tennes på de avdødes graver for å minnes sine slektninger, spesielt på minnedager som Allhelgensdag eller søndag for de døde, men også på bursdager eller dagen for deres død. Gravlys er en vakker dekorasjon, spesielt om vinteren, og de gir komfort i den mørke årstiden med sin glans av lys.

Enten som et frittstående lys, som en gravlykt eller for å fylle på et glasshus - du finner gravlys i alle mulige varianter.

Gravlykter, gravlys, gravlys og LED gravlys i forskjellige versjoner: sylindriske, koniske eller kantete, enkle eller rikt dekorert

Gravlys er tilgjengelig i forskjellige former og størrelser i vår blomsterbutikk. I tillegg til plastgravlys, finner du spesielle eksemplarer som hjerteformede, gullpyntede, hvite og røde gravlys laget av glass. Modeller med en strukturert, vendt eller glatt overflate i det allsidige produktsortimentet oppfyller enhver smak. Påfyllingslys i rødt eller hvitt kan også bestilles i den praktiske oppbevaringspakken.

Avhengig av graven lys, kan lyset brenne i opptil flere dager. For enda lengre belysningstid tilbyr vi også LED-gravlys. Avhengig av utetemperaturen kan det batteridrevne gravlyset vare i opptil to måneder. LED gravlys er tilgjengelig i forskjellige motiver med for eksempel et kors eller med bedende hender her i blomsterbutikken.
google_translate