Håndtakskurv naturlig 24cm / 16cm, sett med 2

kr 108 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Duoen med kurver med håndtak kommer til deg i en sjarmerende landlig stil laget av vevd naturpil. Foret med folie er kurven ideell for planting. Settet består av to plantekurver i forskjellige størrelser. Settet inneholder en større og en mindre kurv i rektangulær form. Dette gjør at de kan nestes sammen for å spare plass. Et sentralt håndtak gjør løftingen lettere og ser også veldig fin ut.

Du har et uendelig antall bruksområder. For eksempel kan dekorkurvene brukes fantastisk til dekorative arrangementer. Lag en nydelig kurv til høsttakkefest i høstdekorasjonen ved å dekorere kurven med mose, gresskar og kastanjer. Eller foretrekker du å ha frukt eller grønnsaker i kurvene? Fylt med en vitaminbombe, kan du deretter gi gavekurvene til kjære. Du kan la kreativiteten løpe fritt her! Den tidløse rustikke designen og det holdbare materialet i kurvene beriker dekorasjonen din i mange år.

Kurven, som skinner som et sett med 2 med sine naturlige farger, er veldig stabil, den lille kurven er omtrent 16 x 10 centimeter og den store er rundt 24 x 13 centimeter. Plastfilmen er festet til grenene med en tråd og beskytter mot væske som lekker.

Liten kurvmål: ca. 16cm x 10cm
Målkurv stor: ca. 24cm x 13cm
Farge: naturlige farger
Materiale: tre, plast, tråd, metall
Antall: 1 sett, bestående av 2 kurver

Artikkelnr.: 65830
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Håndtakskurv naturlig 24cm / 16cm, sett med 2
Håndtakskurv naturlig 24cm / 16cm, sett med 2
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.