Velkommen til online blomsterbutikk for Blomsterhandler, dekorative gjenstander og håndverksutstyr til hjem og hage

Floristik24.no er din kompetente kontaktperson for design og dekorasjon av hagen og hjemmet. Blomsterdekoratorteamet ditt tilbyr et omfattende utvalg av alle nødvendige dekorative og blomsterartikler, samt et omfattende utvalg av nyttige pleieprodukter, blomsterartikler og tilbehør. Enten du er ute etter pleieprodukter for dam for en anlagt hagedam eller universalgjødsel for en blomstrende beplantning - på Floristik24.no er du alltid på rett adresse!

Forresten gir nitrogengjødsel fra vårt sortiment alle planter næringsstoffene de trenger, og det er ikke for ingenting som eksperter innen blomster beskriver det som "motoren for plantevekst".

Floristik24.no er butikken for en rekke varer fra blomsterhandler, dekorasjon og hagearbeid for privatkunder. Selvfølgelig kan du også finne oss på facebook, og selvfølgelig er vi tilgjengelig for deg døgnet rundt på nettstedet vårt www.floristik24.no. Vårt profesjonelle fraktsystem garanterer deg riktig og profesjonell emballasje, samt rask levering direkte til hjemmet ditt.

I vår nettbutikk kan du gjøre en veldig praktisk og pålitelig shopping for dine blomsterbehov på z. B. kombinere universell gjødsel, nitrogengjødsel og gjødsel for spesielle planter som palmer, kaktus og orkideer med et omfattende kjøp av dekorative gjenstander og håndverksforsyninger som aluminiumtråd, aluminiumtråd, viklingstråd og matchende saks. På Floristik24 får du også produkter av høy kvalitet til temarelaterte dekorasjoner til bryllup, bursdager og merkedager.

Utvalget av silkeblomster, kunstige orkideer og andre kunstige planter suppleres med blomstergjødsel og næringsrike granulater for de virkelige plantningene, og resulterer dermed i et fantastisk komplett utvalg som får hjertene til alle hjemmedekoratører til å slå raskere. Blomsterranker, ville vinstokker og roser gleder seg over aluminiumkorgen med lite korrosjon, og i utvalg av dampleieprodukter på Floristik24 vil damelskere finne alt de trenger for en fantastisk pen dam.

En egen underkategori for kunstige planter inneholder et bredt utvalg av silkeblomster, skumroser og annet tilbehør for en vellykket hage, balkong, terrasse eller hjemmedekorasjon. Du finner også alt som gjør dekorasjonen din til et bryllup, en jubileum eller en bursdagsfest uforglemmelig og individuell!

Ta en titt rundt den rikt illustrerte nettbutikken vår - du er sikker på å finne den ene eller den andre som vil gjøre blomsterdekorasjonen din til en ekstraordinær og fantastisk begivenhet. I tillegg er mange av blomsterartiklene våre ideelle som en passende gave til ethvert arrangement med venner, slektninger og bekjente.

Vi ser frem til din bestilling!

Blomsterartikler - blomsterhandler - dekorative gjenstander - håndverksforsyninger