For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Kaktus i en grytegrønn 14cm

kr 85 *

Levering til 27. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 3 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Elsker du kaktus, men er du alltid redd for ryggraden? Da er denne kunstige grønne kaktusen i en gryte akkurat den rette for deg! Den eksotiske ørkenplanten er veldig detaljert og ligner originalen din. De fine hvite hårene som skal representere ryggene er veldig myke og kan til og med kjærtegnes.

Med den hvite gryten i plast kan du plassere kaktusen på vinduskarmen, på spisebordet eller på hylla og nyte den lille dekorative kaktusen. Og hvis du driver en restaurant, kan du bruke den kunstige planten fantastisk som borddekorasjon til spisestuen din.

Den grønne kaktusen i potten er ca 14 centimeter høy, potten har en diameter på ca 8 centimeter og en størrelse på ca 7,5 centimeter. Kaktusen har steinsand som pottejord, som er presset til en solid form og underbygger den realistiske representasjonen.

Total lengde: ca. 14 cm
Størrelsesgryte:
ca. 7,5 cm
Diameter: ca. Ø8cm
Farge: hvite, grønne, naturlige farger
Materiale: plast, stein
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 800092-1
Vekt: 0,24 kg
Levering til: 27. september **

flere elementbilder

Kaktus i en grytegrønn 14cm
Kaktus i en grytegrønn 14cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.