For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Kaktus i gryte Ø12cm 1p

kr 141 *

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 14 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Pryd opp plassen din med denne lille dekorasjonen ekstra: De kunstige kaktusene i potten kan enkelt settes opp hvor som helst og trenger ikke noe vedlikehold for å være pene! De dekorative kaktusene er de mindre versjonene av 3 ekte kaktusarter og ligner veldig på originalene. De er utsmykket ved røttene med mange små ekte og lette steiner som er limt på den hvite keramiske gryten.
Denne gryten er bred, rund og ganske flat, noe som betyr at du kan legge de kunstige plantene på en benk, en hylle på kundens toalett eller på en hylle. Dette vil friske opp hvert rom og også bringe et litt eksotisk notat inn i det. Siden denne kunstige plantedekorasjonen ikke trenger noe vedlikehold eller næringsstoffer, kan du legge den fleksibelt hvor som helst og bruke den igjen og igjen. De dekorative kaktusene passer da spesielt godt i et mottak, i et venterom eller i en hotellobby samt i et butikkvindu.

Kaktusene i potten har en total diameter på omtrent 14 centimeter, med selve potten en diameter på omtrent 12 centimeter. Høyden er omtrent 14 centimeter.

Total diameter:
ca. Ø14cm
Grytdiameter:
ca. Ø12cm
Høyde: ca. 14 cm
Farge: hvite, grønne, naturlige farger
Materiale: keramikk, plast, stein
Antall: 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Art.-nr.: 56360-1
Vekt: 0,4 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Kaktus i gryte Ø12cm 1p
Kaktus i gryte Ø12cm 1p
Kaktus i gryte Ø12cm 1p
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.