For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Kaktus i gryteblanding H13cm 4stk

kr 224 *

kr 56,00 til stykke

Levering til 27. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 6 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Eksotisk, vakkert og garantert uten pigger! Disse kunstige kaktusene i potter er spesielt fine å se på som en blanding på en vinduskant. Dekorasjonssettet består av 4 forskjellige, kunstige sukkulenter, som er modellert etter alle kjente kaktuser, som botanisk kalles Cactaceae, i detalj. Hver kaktus er laget av plast av høy kvalitet og er i en liten, grå gryte der mange små ekte steiner er limt.

Halvparten av pottene er malt med en farge, noen ganger over og under. To av kaktusene har hver en åpen rosa blomst, som gir de grønne kunstige plantene en fin fargeklatt. Du kan også plassere de dekorative sukkulentene på et spisebord, kommode, skjenk eller på en hylle som en eksotisk dekorasjon. De fine kaktusene ser spesielt vakre ut som et supplement til en blomsterdekorasjon laget av ekte friske blomster og gir dermed et pust av frisk luft inn i dem.

Kaktusene i gryten leveres som en blanding av totalt 4 og har en total lengde på omtrent 12 til cirka 13 centimeter. Gryten har en størrelse på ca 4,5 centimeter og en diameter på ca 6 centimeter.

Total lengde: ca. 12cm - 13cm
Størrelsesgryte:
ca. 4,5 cm
Diameter: ca. Ø6cm
Farge: grå, hvit, grønn, turkis, rosa, oransje, naturlige farger
Materiale: plast, stein
Antall: 4 stk

Art.-nr.: 808887
Vekt: 0,6 kg
Levering til: 27. september **

flere elementbilder

Kaktus i gryteblanding H13cm 4stk
Kaktus i gryteblanding H13cm 4stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.