For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Kaktus med blomst 14cm i en trekasse

kr 205 *

Levering til 30. september **

Varer blir ombestilt

Kun 0 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

For et vakkert og beroligende syn! Denne dekorative blandingen med en kaktus og blomsten er i en elegant trekasse som kan plasseres nesten hvor som helst og bare ser fantastisk ut. De tre kunstige kaktusplantene, som kalles Cactaceae på latin og ligger i denne trebeholderen, består av forskjellige arter.

Denne samlingen inkluderer en echeveria, en type aloe vera og en saftig plante, som er en ekte skatt blant ørkenplanter med sine forskjellige tykke blader og provoserende fargerike blomster. For eksempel kan du plassere det saftige settet fantastisk på vinduskarmen og skape en eksotisk aura som ytterligere inspirerer gleden over en nært forestående ferie.

Kaktusen med blomst i trekassen med andre kunstige sukkulenter har en total høyde på rundt 14 centimeter. Boksen i ekte, brunmalt tre har dimensjonene 12,5 x 12,5 x 5 centimeter. Som en fin detalj er det ekte små og lette småstein i esken, som fungerer som en seng for kaktusene. Så du kan bruke de vakre kunstige plantene som en fin romdekorasjon for reisebyråer og formidle vandringen til kundene dine på en stemningsfull måte.

Høyde: ca. 14 cm
Dimensjoner treboks : ca. 12,5 cm x 12,5 cm x 5 cm
Farge: grønn, hvit, rød, gul, brun, naturlige farger
Materiale: plast, stein, tre
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 284995-22
Vekt: 0,44 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Kaktus med blomst 14cm i en trekasse
Kaktus med blomst 14cm i en trekasse
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.