For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Kaktusgrønn i gylden gryte 12cm - 17cm 4stk

kr 225,35 *

kr 56,34 til stykke

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Bruk disse kunstige, små kaktusene i grønt, som er i en gylden gryte, for en pen romdekorasjon! Hver dekorative kaktus er etterlignet av en annen art, så du får et fantastisk dekorativt sett her. Den første kaktusen er formet som en busk og har brede blader med spisser på sidene, og den andre typen består av tre individuelle stammer med to grener som ser ut som armer.

Den tredje dekorative kaktusen består av en lang, agurkformet og en veldig liten kropp, mens den fjerde varianten har fire lange og fire små stilker, som alle er farget rødt på tuppen. Alle kaktusplanter er i et bed av små ekte småstein som er limt på der. Dette gjør miniatyrkaktusene flotte som dekor for en studie og som et lite blikkfang i en hylle. Du kan også bruke de små smykkene ekstra som borddekorasjon og dekorere spisebordet eller balkongbordet med det. Hver kaktus er også et vakkert syn som en del av en ørkendekorasjon eller som et ornament ved siden av et terrarium!

Kaktusene kommer med sin gyldne pott som et komplett sett med 4. De kunstige plantene har en total høyde på mellom 12 og 17 centimeter. Gryten er ca 6,5 centimeter høy og har en diameter på ca 6 centimeter.

Total høyde: ca. 12cm - 17cm
Høyde potte:
ca. 6,5 cm
Diameter: ca. Ø6cm
Farge: grønn, gull, rød, naturlige farger
Materiale: plast, stein
Antall: 4 stk

Art.-nr.: 800772
Vekt: 0,9 kg
Levering til: 29. juni **
Kaktusgrønn i gylden gryte 12cm - 17cm 4stk
Kaktusgrønn i gylden gryte 12cm - 17cm 4stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.