Kranskoniferer blander kunstig Ø28cm grønn dørkrans

kr 152 *

Levering til 11. desember **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 2 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Tre slags grønt: Den kunstige kransen laget av en attraktiv blanding av bartrær gir grønn glede til døren og trenger ingen nåler.

De kunstige nålgrenene er utrolig realistisk gjengitt fra furu, gran og einer ned til minste detalj og festet til en ring laget av plast. Ringen er allerede utstyrt med henger. Så du kan henge kransen av bartrær med tråd eller ledning på veggen, på døren eller i vinduet på kort tid.

På grunn av blandingen av flere bartrær ser dekorasjonskransen ut som en veldig edel adventskrans og inviterer deg til å pynte og dekorere ytterligere. Hvis du vil designe en dørkrans, kan fargerike bånd, juletrepynt og annen julepynt som engler, reinsdyr eller stjerner lett festes til den.

Leter du etter tiltalende naturlige dekorasjoner laget av furugrener eller grangrener? - Da tilbyr denne kransen av bartrær et langvarig alternativ som knapt kan skilles fra en ekte krans av barrgreiner både i butikkvinduet og i resepsjonen.

Den kunstige kransen av nåletre i grønt har en ytre diameter på rundt 28 centimeter i en høyde på rundt 8 centimeter. Plastringens indre diameter er omtrent 15 centimeter.

Utvendig diameter: ca. Ø28cm
Ringens indre diameter: ca. Ø15cm
Høyde: ca 8 cm
Farge: grønn, brun
Materiale: plast
Antall: 1 stk
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 68604
Vekt: 0,48 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Kranskoniferer blander kunstig Ø28cm grønn dørkrans
Kranskoniferer blander kunstig Ø28cm grønn dørkrans
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.