Kunstig clematis gren champagne med glitter 32cm 5stk

63 kr * kr 47 * Du sparer 25% (kr 16)

kr 9,40 til stykke

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Clematis har ikke bare vakre blomsterstander - tendrilene ser til og med magiske ut når de har falmet, og bare de bomullslignende fruktdekorasjonene kan sees om høsten!

Dekket med champagnefarget glitter blir fe-clematisen enda mer magisk! Håndtaket er dekket med brunt bånd og har en fleksibel, bøybar metallkjerne. I øvre ende sitter et champagnefarget fruktpynt helt dekket med glitter.

Den glitrende clematisgrenen er velegnet til pynt om høsten eller i førjulstiden: Legg flere av de champagnefargede clematisgrenene i en vase eller bearbeid de kunstige plantene til festlige arrangementer eller julekranser. - Kombiner de kunstige clematisgrenene i champagne med forskjellige fargeleggingsgrener! For eksempel, bearbeidet sammen i en julebukett, blir de kunstige clematisene glimrende glitrende høydepunkter.

Du vil motta den kunstige klematisgrenen i champagne i en pakke med 5 stykker. Hver kunstige clematisgren er omtrent 32 centimeter lang. Fruktklyngen til den dekorative clematisen har en diameter på ca 10 centimeter.

Fruktklyngens diameter : 10 cm
Lengde: ca. 32cm
Farge: champagne, brun
Materiale: plast, papir, metall, glitter
Antall: 5 stk
Artikkelnr.: 69567
Vekt: 0,37 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Kunstig clematis gren champagne med glitter 32cm 5stk
Kunstig clematis gren champagne med glitter 32cm 5stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.