Kunstig clematis gren champagne med glitter 46cm

kr 55 *

Levering til 11. desember **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 17 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Når klematisen blekner om høsten, pryder hvit bomulls-lignende infructescens grenene. Dekket med glitter i champagne blir den kunstige clematis-grenen et dekorativt høydepunkt i adventsdekorasjonen din!

Pynt festlige kranser med den kunstige clematis-grenen med glitter, eller legg den til julearrangementer eller buketter. Fairy clematis-grenen ser magisk ut selv i en smal vase på julebordet eller som nyttårsdekorasjon.

Den dekorative grenen er laget av brun plast. Håndtaket har et naturlig korn og en fleksibel, fleksibel metallkjerne inni. I den øvre enden er det tre fruktbunter helt dekket av glitter, som også er uregelmessig dekket med fine hvite tråder, noe som ytterligere forbedrer deres magiske utseende.

Den kunstige clematisgrenen Champagne har en total lengde på ca 46 centimeter. Hovedgrenen forgrener seg tre ganger, på hver gren er det et utsmykket fruktornament med en diameter på omtrent 10 centimeter. En kontinuerlig trådkjerne i forgreningsdelen gjør at den dekorative forgreningen kan bøyes etter behov.

Fruktklyngens diameter
: 10 cm
Lengde: ca. 46cm
Farge: champagne, brun, hvit
Materiale: plast, metall, glitter
Antall: 1 stk
Artikkelnr.: 220242-14
Vekt: 0,36 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Kunstig clematis gren champagne med glitter 46cm
Kunstig clematis gren champagne med glitter 46cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.