Kunstig furugren Dekorativ gren furu 101cm

kr 225 *

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Som om det var nyskåret fra treet: Furugrenen som en kunstig dekorativ gren kunne ikke se mer ekte ut. Furu ble modellert til perfeksjon med blomsterknopper, differensierte fargegradienter på nålene og knudret bark. Hver gren av den kunstige planten ser litt annerledes ut. Nålegrenen føles til og med utrolig realistisk! Grenen som stilken på den kunstige grenen kan bøyes litt gjennom metallkjernen, og du kan også ordne de enkelte grenstippene for din dekorasjon.

Dekorasjon i gulvvasen, veggdekorasjon eller en juledekorert nålegren: Siden den kunstige nåletrengen ikke trenger en nål, er den ideell for langvarig dekorasjon hjemme eller i offentlige områder som et legekontor, et hotell eller et restaurant. På grunn av den ekstraordinære høye graden av autentisitet, skaper denne dekorative grenen også en skogstemning i filmsettet eller på scenen i teatret.

Som adventsgren i julepynten kan du henge de mange grenene rikt med kuler og julepynt eller bruke dem til å ramme inn røde silkeblomster i julebuketten som furugrønn.

Merk: Tilbehør og pyntegjenstander vist på produktbildene er ikke inkludert i leveransen.

Lengde: ca 101 cm
Farge: grønn, brun
Materiale: plast, metall
Produktlinje: Viana
Antall: 1 stk
google_translate
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 00707
Vekt: 0,55 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Kunstig furugren Dekorativ gren furu 101cm
Kunstig furugren Dekorativ gren furu 101cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.