For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Kunstige kaktus i en gryte 20cm

kr 85 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Hvis du leter etter en eksotisk, ekstraordinær og fascinerende dash av farger, vil denne kunstige kaktusen i en gryte glede deg! Denne kunstige saftige har små dusker av oransje kunstige hår på kantene, som er veldig myke og ser fantastiske ut.

Så du kan plassere den kunstige kaktusen fantastisk ved siden av andre blomster på vinduskarmen og lage nye fargekombinasjoner som vil skinne rundt omgivelsene dine. Men denne kaktuskrukken kutter også en fin figur når den plasseres på en hylle, skjenk eller en kommode! Selvfølgelig kan du også lage en livlig romdekorasjon for salgsrommet ditt, butikkvinduet eller disken din, som garantert vil forbløffe kundene dine!

Som en del av subgenus-kaktusene er denne kunstige saftige planten omtrent 20 centimeter stor i potten, med potten en størrelse på ca. 7,5 centimeter og en diameter på ca. 8 centimeter. "Pottejorden" består av mange ekte, små og svarte steiner som er limt sammen og dermed ser ut som ekte jord. Dette resulterer i et veldig naturlig helhetsbilde, som understreker den høye kvaliteten på denne kunstige planten.

Total lengde:
ca. 20 cm
Størrelsesgryte:
ca. 7,5 cm
Diameter: ca. Ø8cm
Farge: hvit, grønn, oransje, naturlige farger
Materiale: plast, stein
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 800092-2
Vekt: 0,22 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Kunstige kaktus i en gryte 20cm
Kunstige kaktus i en gryte 20cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.