Kurv for planting, dekorativ kurv med håndtak rund hvit H8,5cm Ø25cm

kr 89 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Sett naturlige aksenter i romdekorasjoner eller i hagen med denne plantekurven. Den sjarmerende dekorative kurven med håndtak av sponplater i hvitt og naturhvitt vasket seljetre. En stabil metallramme som sponplaten er flettet rundt gir plantekurven ekstra stabilitet. Kurven med håndtak er utstyrt med en plantefilm, som muliggjør direkte planting og vanning av den dekorative kurven. Kom i gang med å sette inn favorittblomstene dine og få et stykke natur som borddekorasjon hjemme eller som blomsterdekorasjon på balkongen din.

Enten den er plassert som innredning på en kommode, på terrassen eller foran døren som et arrangement av flere håndtakskurver kombinert som en plantepotte, tilbyr flisekurven en rekke alternativer for planting eller dekorasjon hele året. Til festlige anledninger som et bryllup kan du bruke kurvkurven i trendy shabby chic som et fartøy for attraktive arrangementer til bankettbordet. - Eller du kan bruke plantemaskinen som gavekurv til fine småting.

Dekorer lobbyen på hotellet, i butikken eller på et legekontor med sesongblomster og planter ved å presentere dem i kurven av høy kvalitet med håndtak: Du kan plante primulaer, tulipaner eller påskeliljer om våren og for eksempel krysantemum eller asters som høstpynt, som du pynter med kastanjer og andre høstfrukter du har samlet selv. En frisk dekorasjon med blomster og planter i den naturlige kurven ser alltid livlig og innbydende ut og forbedrer ethvert miljø synlig!

Du kan få blomsterkurven i tre forskjellige størrelser i butikken vår, som du kan kombinere fantastisk med hverandre.

Vær oppmerksom på:
Det er et naturlig produkt! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Merk: Tilbehør og pyntegjenstander som vises på produktbildene er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Høydekurv: ca. 8,5 cm
Høyde med håndtak: ca. 12 cm
Bredde med håndtak: ca. 27 cm
Utvendig diameter: ca 25 cm
Åpningsdiameter: ca 23 cm
Plantedybde: ca. 7,5 cm
Stativflate: ca. Ø17cm
Farge: hvit, brun, naturlig, gjennomsiktig
Materiale: kurv, metall, plast
Antall: 1 stk
google_translate
Artikkelnr.: 01372
Vekt: 0,48 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurv for planting, dekorativ kurv med håndtak rund hvit H8,5cm Ø25cm
Kurv for planting, dekorativ kurv med håndtak rund hvit H8,5cm Ø25cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.