Kurvgryte for å plante naturlig hvitvasket Ø25cm, sett med 3

kr 249 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Willow lichen: en eldgamle tradisjon som har bevist seg. Ta med naturlige dekorative biter i hjemmet og hagen din med dette eksklusive settet med tre kurvpotter. Plantene er laget av naturlige pilgrener som flettes rundt en stabil metallramme. Flettverket får sin spesielle årgangskarakter fra den spesielle vasken i hvitt. Med dette utseendet er du helt trendy i tider med den trendy loslitt chic. Fôret med en gjennomsiktig plastfilm er kurvkurven umiddelbart klar til å bli plantet av deg.
Så du trenger bare å bestemme favorittblomstene dine avhengig av årstid eller velge en eviggrønn plante som skal følge deg gjennom livet på en dekorativ og frisk måte. Hva med en trendy Sansevieria, for eksempel? Selvfølgelig kan du også bruke plantepotten ideelt som planter! Ta en titt gjennom vårt store utvalg av kunstige planter - der finner du prydplanter av høy kvalitet som ikke trenger en grønn tommel. Veldig praktisk, ikke sant?
Flettpotten i hvit vask fra serien til luksusmerket VIANA kommer i et sett med 3 stk. Den største kurven har en diameter på rundt 25 centimeter, den midterste på rundt 20 centimeter og den minste på rundt 15,5 centimeter. Flettearbeidets høyde er omtrent 22, 19 og 15,5 centimeter.

Diameter: ca. Ø15,5cm / Ø20cm / Ø25cm
Høyde: ca 15,5 cm / 19 cm / 22 cm
Farge: naturlige farger, vasket hvit
Materiale: tre, metall, plast
Antall: 3 stykker, 1 per størrelse
Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 63946
Vekt: 1 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurvgryte for å plante naturlig hvitvasket Ø25cm, sett med 3
Kurvgryte for å plante naturlig hvitvasket Ø25cm, sett med 3
Kurvgryte for å plante naturlig hvitvasket Ø25cm, sett med 3
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.