Kurvkule for planting av lysebrun Ø16cm

kr 120 *

Levering til 1. februar **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 18 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne kurvkulen, som var vevd fra naturlige pilgrener, gir deg en flott mulighet til å lage blomsterdekorasjoner med prydplanter. Primroser og stemorsblomster kommer virkelig til sin rett på vårdekorasjonen med en sjarmerende planter som denne. Det indre av dekorasjonskulen er foret med en gjennomsiktig plastfilm av plast, slik at du med riktig underlag umiddelbart kan gi pilen kulen med friske plantinger og også vanne den uten at vannet lekker ut.

Planteplanten er et dekorativt stykke fra høykvalitetsområdet til det edle merket VIANA, og takket være det koselige og rustikke utseendet passer det fantastisk inn i en dekorasjon på landstilen. For eksempel, presentere en romantisk rose plante i denne blomsterpotten og vise den effektivt i borddekorasjonen.

Kurvkulen for planting i lysebrun har en diameter på ca 16 centimeter, mens åpningsdiameteren er ca 11 centimeter. Høyden er omtrent 13 centimeter.

Diameter: ca. 16cm
Åpningsdiameter: ca. Ø11cm
Høyde: ca 13cm
Farge: lysebrun
Materiale: tre, plast, metall
Antall: 1 stk

Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 63922
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurvkule for planting av lysebrun Ø16cm
Kurvkule for planting av lysebrun Ø16cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.