Kurvkule for planting lysebrun Ø25cm

kr 120 *

Levering til 1. februar **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 2 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Sett plantene dine i rampelyset med denne kurvkulen av høy kvalitet fra det eksklusive utvalget av luksusmerket VIANA! Naturlige pilgrener er vevd rundt en solid metallramme og gir planterne et rustikt utseende som passer perfekt inn i et romkonsept i landhusstil og skaper en koselig atmosfære. Den indre overflaten var foret med en gjennomsiktig plastfilm, som muliggjør direkte planting og hindrer væske i å lekke ut. Flettkurven er også ideell for visuelt å forbedre interiøret.

På grunn av kurvkulens sjenerøse diameter kan den brukes nesten perfekt som planter for innendørs planter. Men direkte planting av urter til kjøkkenet er for eksempel også mulig. Du kan også legge prikken over i’en til julepyntene dine ved å montere flettverket med en buksbomkule som du slynger en atmosfærisk kjede av lys rundt. Plasser arrangementet foran inngangsdøren for å hilse på gjester og naboer på en innbydende måte og for å bringe litt lys inn i den mørke årstiden.

Kurvkulen for planting i lysebrun har en diameter på ca 25 centimeter, mens åpningens diameter er ca 17 centimeter. Høyden er omtrent 20 centimeter.

Diameter: ca. 25cm
Åpningsdiameter: ca. Ø17cm
Høyde: ca 20cm
Farge: lysebrun
Materiale: tre, plast, metall
Antall: 1 stk

Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 63924
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurvkule for planting lysebrun Ø25cm
Kurvkule for planting lysebrun Ø25cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.