Kurvskål med trestativ grå, hvitvasket Ø33cm

kr 157 *

Levering til 1. februar **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 17 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne kurvskålen med trestativ i fargen grå, vasket i hvitt, tilbyr utallige bruksområder for innendørs og utendørs dekorasjon. Det er kurvverk som dette som vet hvordan vi kan formidle en hjemmekoselig følelse til oss uansett hvor det er å finne. Ikke rart, siden denne planter og ramme er laget av høykvalitets og nøye behandlede naturlige materialer. Mens stativet er laget av solid tre, er kurven laget av rustikke pilgreiner som er solide flettet rundt en trådramme. Hele det dekorative karet utstråler en naturlig rustikk karakter, noe som gjør det til det ideelle elementet i en landstedsdekorasjon i hjemmet eller hagen. Tenk deg hvor fantastisk denne retro-raffia-kurven med stylter ser ut når den er i gangen din eller på utetrappen foran hjemmet og er dekorert med sesongens planter!

Flettkurven og trestativet holdes i stil med den populære shabby chic og passer derfor fantastisk godt til å plante med rustikke grønne og regionale blomster. Ikke glem å linke kurven med plantefolie på forhånd. I høst understreker kurvkurven de sterke fargene på sedum og asters. Plantinger av påskeliljer og frodige grønne gress inspirerer om våren og får siste hånd når de presenteres i denne høye kurven. Selvfølgelig kan du også bruke kurven til andre formål. Hva med for eksempel hvis du holder nøtter i vinstokkurven, som da også viser seg å være flott julepynt om vinteren?

Den grå kurven med trestativ, hvitvasket, har en total høyde på rundt 33 centimeter. Planterens utvendige diameter er ca 33 centimeter, innvendig diameter ca 22 centimeter. Høyden er rundt 10 centimeter og dybden er rundt 9,5 centimeter. Det sammenleggbare stativet har en høyde på ca 30 centimeter og en bredde på ca 28 centimeter. Begge elementene er laget av naturlige materialer; mens stativet er laget av tre, er kurven av raffia i tillegg forsterket med en trådramme.

Total høyde : ca. 33 cm
Diameter på plantebollen (utenfor) : ca. Ø33cm
Diameter på plantebollen (innvendig) : ca. Ø22cm
Planteskålens høyde : ca. 10 cm
Dyp planterskål: ca. 9,5 cm
Høyde på stativ av tre : ca. 30 cm
Bredestativ av tre : ca. 28cm
Farge : grå, hvit, naturlig
Materiale : tre, bast, metall
Antall : 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Artikkelnr.: 63755
Vekt: 0,8 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurvskål med trestativ grå, hvitvasket Ø33cm
Kurvskål med trestativ grå, hvitvasket Ø33cm
Kurvskål med trestativ grå, hvitvasket Ø33cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.