Kurvskål med trestativ grå, hvitvasket Ø40cm

kr 193,00 *

Levering til 1. februar **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 8 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Gi gjestene en blomstrende hilsen på utsiden av trappen til huset ditt, plantet i denne grå, hvitvaskede kurven med trestativ. Uansett årstid: skjønnheten til sesongens og regionale planter blir stilig fremhevet og presentert på en eksponert måte av denne raffia-planter. Sterkt fargede beplantninger med høstasster og sedumplanter på indisk sommer kan for eksempel kontrasteres på en rustikk måte med denne kurven. På våren tar kurvkurven frem påskeliljer eller primula. Ikke glem å linjere bastbeholderen med plantefilm før du planter den.

Med sin produksjon av robuste naturlige materialer som tre og raffia, passer kurvverk som denne dekorative kurven fantastisk i dekorative ensembler i trendy landstilsstil eller shabby chic. Mens stativet er laget av solid tre, er kurven laget av rustikke pilgreiner som er solide flettet rundt en trådramme. Det høye stativet av tre sørger for at blomstene dine kommer til sin rett. Det er praktisk at kurvkurven også kan brukes uten stylter og derfor er veldig allsidig.

Den grå, hvitvaskede kurven med stativ av tre har en total høyde på ca. 38 centimeter. Den ytre diameteren på kurven er omtrent 40 centimeter, den innvendige diameteren er cirka 28,5 centimeter. Høyden er rundt 10 centimeter og dybden er rundt 9,5 centimeter. Det sammenleggbare stativet har en høyde på omtrent 38 centimeter og en bredde på omtrent 35,5 centimeter. Begge elementene er laget av naturlige materialer; mens stativet er laget av tre, er kurven av raffia i tillegg forsterket med en trådramme.

Total høyde : ca. 38 cm
Planteskålens diameter (utenfor) : ca. Ø40cm
Planteskålens diameter (innsiden) : ca. Ø28,5cm
Planteskålens høyde : ca. 10 cm
Dyp planterskål: ca. 9,5 cm
Høyde på trestativ r: ca. 36cm
Bredestativ av tre : ca. 35,5 cm
Farge : grå, hvit, naturlig
Materiale : tre, bast, metall
Antall : 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Artikkelnr.: 63757
Vekt: 0,85 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurvskål med trestativ grå, hvitvasket Ø40cm
Kurvskål med trestativ grå, hvitvasket Ø40cm
Kurvskål med trestativ grå, hvitvasket Ø40cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.