Kurvskål med trestativ hvit Ø33cm H9,5cm

kr 157 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

DIY-reklamer, profesjonelle blomsterhandlere og dekoratører vil elske denne kurvskålen med stativ av tre! Laget av høykvalitets naturlige materialer, imponerer dette dekorative stykket fremfor alt med sine universelle bruksmuligheter. Det sammenleggbare stativet er laget av solid tre, mens kurven er genialt vevd fra naturlige pilgreiner som er festet sikkert til en trådramme. Planteren er laget helt i den puristiske fargen hvit og lover å være et flott element i nesten alle møbler. Selv om det kan gjøre underverker, spesielt med rustikk dekorasjon på landet, utstråler det også stor hygge.

Utstyr raffia-kurven med sesongens blomster og planter ved å bruke den enten som planter eller ved å dekke den til med en plantefilm på forhånd, slik at du deretter kan plante den direkte. Hvor flott et arrangement av primula, stemorsblomster og påskeliljer vil se ut i vårdekorasjonen hvis du kan plassere den dekorativt i inngangspartiet og hilse på gjestene på en innbydende måte. Men kurvskålen med stativ vil også kutte en fin figur i julepynten, hvis du plasserer din egenlagde adventskrans veldig dekorativt på basteskålen og setter opp ensemblet i oppholdsrommet.

Den hvite kurvskålen med trestativ har en total høyde på ca 33 centimeter. Planterens utvendige diameter er ca 33 centimeter, innvendig diameter ca 22 centimeter. Høyden er rundt 10 centimeter og dybden er rundt 9,5 centimeter. Det sammenleggbare stativet har en høyde på omtrent 10 centimeter og en bredde på omtrent 9,5 centimeter. Begge elementene er laget av naturlige materialer; mens stativet er laget av tre, er kurven av raffia i tillegg forsterket med en trådramme.

Total høyde: ca. 33 cm
Diameter på plantebollen (utenfor): ca. Ø33cm
Diameter på plantebollen (innvendig): ca. Ø22cm
Planteskålens høyde: ca. 10 cm
Dyp planterskål: ca. 9,5 cm
Høyde på stativ av tre: ca. 30 cm
Bredestativ av tre: ca. 28cm
Farge: hvit
Materiale: tre, bast, metall
Antall: 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Artikkelnr.: 63754
Vekt: 0,85 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurvskål med trestativ hvit Ø33cm H9,5cm
Kurvskål med trestativ hvit Ø33cm H9,5cm
Kurvskål med trestativ hvit Ø33cm H9,5cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.