LED-lys i glass ekte voks oransje Ø10cm H15cm

Floristik24 LED-lys i glass ekte voks oransje Ø10cm H15cm Floristik24 LED-lys i glass ekte voks oransje Ø10cm H15cm Floristik24 LED-lys i glass ekte voks oransje Ø10cm H15cm

Søk

LED eventyrlys LED-lys glass ekte voks oransje
LED-stearinlyset i glasset er den siste varianten av den populære stearinlysdekorasjonen: Hvit voks og ekte, oransje farget glass oppnår det høyeste autentisitetsnivået. Det sier seg selv at LED-lyset imiterer en flammes flimring!

Ikke bare i en dekorativ bolle eller et stearinlys, unngår du risiko for brann med den innovative ekte voksdekorasjonen. Flere lys i forskjellige størrelser kan ordnes imponerende i større dekorasjon. Siden timeren lar stearinlysdekorasjonene lyse opp på samme tid hver dag, trenger du ikke å slå på lyseglassene hver for seg. Tenk deg hvor atmosfærisk det ser ut når du kommer inn i stuen og lysene i glasset allerede flimrer overalt på vinduskarmen og på møblene og bader hele rommet i romantisk levende lys!

LED-vokslys i det gjennomsiktige oransje fargede glasset er rundt 15 centimeter høyt og har en omtrentlig diameter på 10 centimeter. Strøm leveres av 2 AA-batterier som må kjøpes separat. Batterirommet og bryteren med funksjonene på, av og timer (6 timer) er plassert på undersiden. Det dekorative lyset er pakket sikkert i esken.

Merk:
Batteriene er ikke inkludert! Pæren kan ikke skiftes ut. Ikke utsett for direkte varme eller brann.

Tilbehør og dekorative gjenstander som vises på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Type: LED for innendørs
LED-farge: varmhvit med flammeeffekt
Diameter: Ø10cm
Høyde: ca 15cm
Farge på stearinlys: tonet oransje
Batterier: 2 x AA (ikke inkludert)
Antall: 1 stk

LED eventyrlys

Artikkel med bare små mengder.
Sesongvarer kan ikke ombestilles!


Last Minute

alle underkategorier på et øyeblikk