For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Mulberry bomulls aubergine 150g

kr 209 *

kr 139,33 til 100 g

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 2 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne flotte morbær bomullsull i aubergin viser seg å være et fantastisk materiale for mange dekorasjons- og designideer: Den er hentet fra skrelt og deretter farget morbærbark - selve treet blir ikke skadet - og som et originalt naturprodukt er det er veldig allsidig.

Fukt morbærbarken litt - for eksempel med en sprayflaske - og finn ut hva du kan lage med den! Mulberry-trefibrene blir myke og fleksible på grunn av fuktigheten, men stivner deretter raskt igjen, slik at du kan strekke dem og plukke dem i ønsket form ved å trekke. Som et resultat kan den naturlige artikkelen brukes som et ornament i forskjellige blomsteremner: Arbeid den inn i en lametta eller spindelvevlignende ordning med blomster og kvister, eller pakk den rundt en planter eller en krans av halm. Men vær forsiktig og bruk arbeidsklær, da morbærbarken flekker minimalt når den blir fuktet!

Den auberginfargede morbærbomullen blir levert til deg i plastemballasje, med ca. 150 gram av materialet.

Farge : aubergine
Materiale : morbærbark
Vekt : ca 150 g

Art.-nr.: 28079
Vekt: 0,3 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Mulberry bomulls aubergine 150g
Mulberry bomulls aubergine 150g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.