For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Mulberry bomullsrosa 150g

kr 209 *

kr 139,33 til 100 g

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 16 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Hvis du vil lage et originalt arrangement eller en krans om våren eller sommeren, er denne fascinerende, fargede morbær bomullsull i rosa akkurat den rette tingen for å la fantasien løpe fritt og for å implementere mange smarte ideer: bark av morbærtreet Treet blir ikke skadet av denne prosedyren, og er derfor et allsidig naturprodukt.

Hvis du for eksempel fukter morbærbarken forsiktig med en sprayflaske, vil du se at den blir veldig fleksibel og myk og kan bringes i den formen du ønsker ved å plukke og trekke. Når de er tørre, stivner fibrene i denne formen og kan derfor innlemmes i arrangementer som et dekorativt element eller vikles rundt kranser. Du kan også pakke noen eller hele blomsterpotten eller planterskålen med den og deretter dekorere morbærbarken med en bast eller et jutebånd. Dette resulterer også i en flott gaveide, blant annet!

Den rosa morbærbomullen er pakket i en plastpose. Denne inneholder rundt 150 gram av det originale dekorasjonsmaterialet.

Farge : rosa
Materiale : morbærbark
Vekt : ca 150 g

Art.-nr.: 279316
Vekt: 0,3 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Mulberry bomullsrosa 150g
Mulberry bomullsrosa 150g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.