For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Mulberry bomullsrosa 150g

kr 209 *

kr 139,33 til 100 g

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 11 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Bruk denne flotte, rosa fargede morbær bomullsull til å dekorere og dekorere dine floristiske arbeidsemner: Materialet hentet fra barken på morbærtreet er spesielt egnet for vårlignende designideer på grunn av den lyse, vennlige fargen! Fordi selve treet ikke blir skadet når Mulberry-fibrene ekstraheres, er dette ikke bare et originalt, men også et bærekraftig naturprodukt.

Hvis du ikke vil bruke de enkelte fibrene, for eksempel for å fylle en dekorativ bolle med dem eller for å stikke dem dekorativt på en blomsterpotte, kan du jobbe best med dem hvis de har blitt fuktet på forhånd. Sprøyt for eksempel barkfibrene med litt vann og opplev deretter hvordan de blir myke og fleksible og lett kan bringes i ønsket form ved å plukke, trekke og vri! For eksempel kan du vri et blomsterarrangement ved å forsiktig pakke det rundt grener og blomster. Mulberrybarken stivner deretter raskt og forblir i den formen som er tildelt den. Vær imidlertid oppmerksom på klærne dine når du arbeider - materialet flekker minimalt når det er fuktig.

Den rosa fargede morbærbomullen leveres til deg i en plastemballasje der det er ca 150 gram morbærfibrene.

Farge : rosa
Materiale : morbærbark
Vekt : ca 150 g

Art.-nr.: 27930
Vekt: 0,3 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Mulberry bomullsrosa 150g
Mulberry bomullsrosa 150g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.