For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Mulberry trebark naturlig 1kg

kr 124 *

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 17 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

I denne naturfargede morbærbarken har du oppdaget et fantastisk dekorativt og designelement som kan brukes til å implementere alle slags kreative ideer. Fibrene ekstraheres fra barken på morbærtreet - en prosedyre der selve treet ikke blir skadet - og deretter tørket.

Du kan bruke barken, for eksempel ved å feste den sammen med andre materialer som kvister og tørkede blomster i blomsterskum for å skape et attraktivt arrangement. Det er også mulig å inkludere fibrene i en uvanlig bukett med tørre eller friske blomster eller å kutte dem i biter av den størrelsen du vil ha for å deretter feste eller fylle en blomsterpotte eller en bolle. Eller du kan bare bruke barkstrimlene som borddekorasjon og legge dem ut langs et bankettbord: Vær kreativ og bruk det naturlige materialet til å realisere originale ideer!

Den naturlige morbærbarken leveres til deg i plastemballasje som inneholder rundt 1 kilo av produktet.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Farge : naturlige farger
Materiale : morbærbark
Vekt : ca. 1 kg
Art.-nr.: 27920
Vekt: 1,5 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Mulberry trebark naturlig 1kg
Mulberry trebark naturlig 1kg
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.